Biljanu Tipsarević javnost zna kao modnu dizajnerku čije modele obožavaju žene širom Srbije i regiona, te su mnogi i zaboravili da je njena profesija pre mnogo godina bila potpuno drugačija. Biljana je rođena u Novom Sadu i karijeru je počela kao televizijska voditeljka.

Tada je nosila devojkačko prezime Šešević, a najpre je radila na novosadskoj televiziji "Delta", da bi potom prešla na B92, gde je vodila emisiju "Vrlo važni". Imala je priliku da intervjuiše mnoge javne ličnosti iz različitih sfera, pa se tako preko puta nje našao i Janko Tipsarević. Upravo ovaj razgovor bio je sudbonosan - Biljana je nakon toga počela da se zabavlja sa uspešnim teniserom za kog se udala 2010. godine i sa kojim danas ima dvoje dece, ćerku Emili i sina Nou.

Nakon udaje za Janka, Biljana je napustila voditeljsku karijeru i počela da se bavi modom. Danas ima svoj modni atelje, te mnoštvo kolekcija i revija iza sebe.

Biljani se na venčanju desio mali peh - kada se zbog prevelikog uzbuđenja u knjigu venčanih greškom potpisala svojim devojačkim prezimenom, umesto prezimenom supruga, koje je uzela pred matičarem.

Osim toga, svadbu popularnog para pratila je još jedna nesvakidašnja situacija - Janko je jutro nakon slavlja morao da otputuje u Split, gde je igrao za srpsku reprezentaciju na Dejvis kupu.

Kreatorka i teniser zajedno su prebrodili veoma teške trenutke, kada se Janko 2015. godine na neko vreme povukao sa terena zbog benignog tumora na peti leve noge, koji je operisao dva puta. Njemu je potom slična izraslina otkrivena i u kolenu, pa su usledile još dve operacije.

Godine 2017. Janko se ponovo vratio tenisu, a Biljana mu je sve vreme bila najveća podrška i oslonac.

"Za sve ove godine koliko smo zajedno nije nam bilo teško da sačuvamo ljubav koju imamo jedan prema drugom. Nama to ide od ruke i slobodno mogu reći da je naš brak skoro pa savršen", rekla je jednom prilikom Biljana za "Alo".

Još fotografija Biljane i Janka Tipsarevića pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel, Ata images/ Amir Hamzagic Biljana i Janko Tipsarević slave godišnjicu braka

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna