Voditeljka Kristina Radenković bila je veoma angažovana tokom 2022. godine, koja joj je donela pregršt novih poslovnih iskustava, ali i nezaboravnih trenutaka sa porodicom - suprugom Nikolom Radojevićem, ćerkom Tarom i sinom Roganom.

Na pitanje šta joj je obeležilo godinu koju ispraćamo, voditeljka je za "Kurir" odgovorila:

"Svakako prilika da opet učestvujem na Evroviziji, ali i mnogi projekti Zabavnog programa RTS, Pesma za Evroviziju, Leto u Srbiji, četvrta sezona "Stigni me ako znaš" i 100 epizoda, Biser pustinje, Dečja pesma Evrovizije... Privatno - moja porodica i divna putovanja na kojima smo bili.. Deca su u najslađem uzrastu tako da s njima nikad nije dosadno ovih meseci."

Kristinina porodica ove godine postala je bogatija za još jednog člana, budući da je njena sestra Marina rodila ćerku.

"Da, ove godine sam postala tetka jednoj divnoj Katarini! Ona je još mala za 'otimanje', ali čim stasa priključujem je mom timu", rekla je voditeljka za pomenuti list.

Šarmantna plavuša praznike će provesti u krugu najmilijih, a za novu 2023. godinu donela je i jednu odluku.

"Nikad nisam verovala u Deda Mraza, ali jesam u moje roditelje koji su to bili. Praznike ćemo provesti porodično, što jedva čekamo, s obzirom na poslovno ispunjenu godinu. Vežbaću, evo odmah od prvog. Ne, ne od 15. januara, obećavam", iskrena je bila voditeljka.

Fotografije Kristine Radenković sa mužem Nikolom možete pogledati u galeriji ispod.

Instagram/krisradenkovic Kristina Radenković sa mužem Nikolom Radojevićem

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna