Zvezda "Moderne porodice" Sofija Vergara važi za jednu od najlepših žena na planeti. Uprkos činjenici da je proslavila jubilarni 50. rođendan, ona pleni izgledom. Glumica može da se pohvali figurom "peščanog sata", koja je ideal lepote ženskog tela, pa ne čudi što često objavljuje svoje fotografije u bikiniju.

Iako je majka priroda prema kolumbijskoj glumici bila darežljiva, da bi zadržala dobar izgled pridržava se zdravih životnih navika. 

"Starim i znam da vežbanje čini razliku, što možete videti kod muškaraca i žena koji redovno treniraju. Stvari počinju da se menjaju i jedino što mogu da uradim jeste da odem na trening i tako se pobrinem za svoj izgled i zdravlje", izjavila je jednom prilikom Vergara koja vodi računa i o ishrani. Kako ipak više od teretane preferira ples, ima svog instruktora sa kojim pleše tri puta nedeljno po sat vremena.

Sofija veruje da je smeh najbolji lek za sve.

"Ne plašim se da li ću izgledati glupo ili ružno", rekla je ona. "Ne možete uvek  razmišljati samo o tome da li je vaša kosa savršena. Ako možete da se oslobodite svoje nesigurnosti, možete da se smejete od srca", rekla je Sofija koja je pokazala obline u crnom bikniju, a komplimenti ne prestaju da pristižu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna