Pevačica Tanja Savić prošla je kroz buran period nakon razvoda od bivšeg supruga Dušana Jovančevića, sa kojim nakon kraha braka nije ostala u dobrim odnosima. Mesecima nakon toga pisalo se o pevačicinoj vezi sa gradonačelnikom Banja Luke Draškom Stanivukovićem, a onda je usledio period tišine.

Tanja se nije izjašnjavala po pitanju svog emotivnog statusa, sve do sada. Iako ne želi da otkriva identitet svog novog izabranika, priznaje da je srećno zaljubljena.

"Posle svih mučnih godina i svega kroz šta sam prošla, mislim da sam konačno zaslužila da živim život punim plućima. Ispunjena sam iznutra, ali ne bih otkrivala ko je u pitanju", rekla je ona.

Mnogi Tanju smatraju najuspešnijim izvođačem koje je iznedrilo takmičenje "Zvezde Granda", a ona ističe da veliku zahvalnost za svoj uspeh duguje čelnicima "Granda", kao i svojoj porodici.

"Za moj uspeh su svakako najzaslužniji Saša Popović i Žika Jakšić, njima sam neizmerno zahvalna. Moja moralna pordška bio je moj otac i cela moja porodica. Naravno, svi moji saradnici sa početka karijere su tu i danas. Tremu imam i kad se ne raspevam dovoljno ili kad sam prehlađena, a moram na scenu, jer u tim momemtima ne zvučim onako kako bih volela", rekla je pevačica za magazin "Gloria" i prisetila se audicije koja joj je promenila život.

"Sećam se audicije za 'Zvezde Granda' i čini mi se da ne bih imala tremu da sam se prethodne noći odmorila, ali sam te noći radila sa svojim bendom i bila sam nesigurna kako ću otpevati", iskrena je bila Tanja.

Tanja Savić napravila je pauzu u karijeri kada se sa bivšim mužem odselila u Australiju i rodila sinove Maksima i Đorđa, a iako mnogi smatraju da ju je to koštalo još većeg uspeha, pevačica ističe da ništa ne može da se meri sa srećom koju joj je donelo majčinstvo.

"Ni ovako nije loše, sve ima svoje 'zašto'. To što sam otišla donelo mi je mnogo toga lepog, a to su moja deca. Da nije bilo te pauze, možda se još uvek ne bih ostvarila kao majka. Naravno da je sve došlo na svoje i da sam zaslužila ovo mesto na estradi gde sam sada, bilo je mukotrpno, ali sada je sve kako treba", rekla je Tanja nedavno za "Republiku".

Još fotografija Tanje Savić pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / tanja_savic_private Lepoj pevačici je duga, tamna kosa zaštitni znak!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna