Jedan od najlepših turskih parova, Burak Ozdživit i njegova supruga Fahrije Evdžen za dva meseca dobiće sina. Oni su početkom jula obelodanili da će njihov dvogodišnji sin Karan uskoro postati stariji brat, a taj trenutak samo što nije.

"Skoro je vreme da se sretnemo", napisala je Fahrije na Instagramu uz fotorgafiju na kojoj joj je trudnički stomak u prvom planu.

Istu fotografiju na svom profilu objavio je i Bali- beg, a čestitke su pristizale sa svih strana.

 Podsetimo, Burak i Fahrije izgovorili su sudbonosno "da" u luksuznoj rezidenciji na obali Bosfora i već pet godina su u skladnom braku. Mnogo se govorilo o nesuglasicama u njihovom braku, a bilo je reči i o neverstvu.

Prvo je u depresiji bio Burak Ozdživit zbog "sindroma sagorevanja", i taman što se se popravio, Fahrije je doživela težak udarac kada joj je nakon višegodišnje borbe sa kancerom preminuo otac. Budući da je bila za njega jako vezana, glumicu je ovaj gubitak dotukao, pa se potpuno povukla u sebe. Onda se pisalo da se Burak na snimanju trilera '‘Masha’s Mushroom’ zbližio sa 45-godišnjom glumicom Tarom Rid, koja tumači glavnu ulogu u filmu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna