Stjepan Hauser slovi za velikog zavodnika koji od svog emotivnog života pravi malu "kontroverzu“. Poslednja devojka koju je predstavio javnosti bila je hrvatska pevačica Jelena Rozga, a nagađalo se da je nakon nje uplovio u vezu sa pijanistkinjom Lolom Astanovom. Stjepan uvek svoj emotivni život komentariše na misteriozan način, što je učinio i sada kada je otkrio čemu se najviše raduje u Beogradu u kom će održati koncert u okviru velike svetske turneje.

"Rakija, ćevapi i srpske žene. Ja obožavam žene, volim žene i žene vole mene. Čelo je moja žena, moja ljubavnica, moja partnerka, moj životni saputnik. A vrlo često me žene pitaju da li ja mogu da budem tvoje čelo – i ja onda šta ću, moram im ispuniti želju", rekao je za Novu.rs a onda i opisao Srpkinje.

"Srpkinje su vatrene. Vatrenije su od Hrvatica. Hrvatice su više opatice, a Srpkinje su vatrene. U svakom smislu“, rekao je muzičar koji je svojevremeno priznao da ne može da bude veran jednoj ženi.

"Pali me ženstvenost, do krajnjih granica, u svoj svojoj lepoti. Privlače me devojke sramežljive i plahe poput vila, koje su totalna suprotnost meni. Želim da izgledaju kao cure s društvenih mreža, ali da budu inteligentne, duhovne, da me razumeju i da su spremne živeti izvan grada. A gde mogu da nađem takvu!? Srećan sam i ponosan što imam divne obožavateljke koje su mi muze i inspiracija, jer ženska lepota uistinu tako deluje na mene. Osećam, zato, da bih zbog vernosti prema jednoj ženi bio neveran ostalima. Ja, naime, pripadam svima njima", rekao je jednom prilikom Stejpan za hrvatski časopis "Gloria".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna