Nikolina Kovač i Saša Kapor baš kao i svi parovi, imaju uspone i padove. Iako nisu skrivali da su imali nesuglasice, da ih prebrode pomoglo im je rođenje ćerke Nikolete 2019. godine. Uprkos svemu, godinu iza nas pamtiće po lepim momentima.

"Pamtićemo samo one lepe trenutke, a sve ostalo što i nije išlo onako kako smo zamislili realizovaćemo onda kada za to bude pravi trenutak. Nova godina je i prava prilika za to", rekli su Nikolina i Saša koji priželjuju da im godina pred nama donese: zdravlje, zadovoljstvo i mir.

Supružnici su priznali i oko koji stvari se najčešće svađaju.

"Oko nekih krucijalnih životnih stavova se slažemo, a oko poslovnih vizija znamo da se ne složimo, što je sasvim i prirodno, jer svako je individua za sebe što tako i treba da bude da na kraju svako ima svoje viđenje stvari", rekli su Nikolina i Saša i istakli da mnoge truda ulažu da njihov brak funkcioniše.

"Brak je timska igra u kojoj su potrebni: davanje, razumevanje, ljubav, kao ključ svega i na kraju istinska želja da se uslovno rečeno igra za isti tim. Nas dvoje se zaista trudimo da nas odnos bude što bolji i kvalitetniji", bio je iskren ovaj skladni par.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna