Razvod jedne od najlepših žena sveta Žizel Bundšen i američkog fudbalera Toma Brejdija bio je poslednjih mesec dana glavna tema svih svetskih medija. Slavna manekenka rešila je da stavi tačku na svoj brak sa sportistom, jer nije hteo da prihvati odlazak u peniziju, što je bio glavni zahtev njegove supruge kako bi ostala sa njim.

Sve do tog momenta slavna manekenka mu je bila velika podrška u karijeri, ali kad je shvatila da je on fokusiran isključivo na posao, rešila je da ga napusti.

"Rastali smo se i iako je, naravno, teško proći kroz ovako nešto, zahvalna sam i srećna zbog vremena koje smo proveli zajedno i uvek ću Tomu želeti sve najbolje. Moj prioritet su naša deca", napisala je Žizel, a mediji su preneli da je ubrzo pronašla utehu u majstoru borilačke veštine džiju-džicu. Žoakim Valente i Žizel su uslikani na Kostariki, i svi misle da su par, što je Brejdiju slomilo srce.

Nakon što su takve glasine počele da kruže, pojavila se i ona koja tvrdi da je slovačka manekenka Veronika Rajek nova devojka slavnog sportiste. Sve je počelo kada je Veronika prisustvovala utakmici na kojoj je igrao Brejdi, a potom i na Instagramu javno priznala da ga voli. Sportista se za sada nije oglašavao, ali sudeći po komentarima na društvenim mrežama, on je već u vezi sa lepom Vernonikom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna