Voditeljski posao na televiziji može da bude veoma izazovan, jer događaji "ne biraju" mesto i vreme, pa se obaveze TV lica često nagomilaju. Tako je i u životu Kristine Radenković kojoj je godina na izmaku bila izuzetno naporna.

Popularna Kris, koju publika posebno voli zbog kviza "Slagalica" kojeg vodi godinama, ne krije da posao može da bude i uzrok problema u porodičnom životu. Ona je, inače, u zajednici sa Nikolom Radojevićem, s kojim ima troje dece. Već osam godina, njih dvoje se ne odlučuju da sklope brak pred matičarem.

Ipak, čini se da to nije prepreka da neguju stabilan odnos, koji odoleva i profesionalnim pritiscima.

"Muž mi je, što bi rekli onako kolokvijalno, car. Ova godina je stvarno bila za njega veoma izazovna. Prvo sam radila `Pesmu za Evroviziju`, pa Evroviziju, `Leto u Srbiji`, pa Svetsko prvenstvo, ali stvarno mi je mnogo izlazio u susret", ispričala je Kristina na televiziji K1.

kristina radenkovic i nikola-min.jpg
Instagram / krisradenkovic 

"Imali smo jednu malu krizu u novembru kada se sve nagomilalo i on nije mogao ni svoj posao da obavlja, ali smo tada angažovali dadilju. Sada je opet sve u redu. Veliku podršku mi pruža, pogotovo tu logističku da bih ja mogla da se bavim svojim poslom", objašnjava popularna voditeljka.

Kada su Nikola i deca dolazili kući, Kris je odlazila da radi emisiju "Biser pustinje" i vraćala se kasno uveče. Uspeli su da premoste manjak vremena i očuvaju sklad u porodici.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna