Marina Tucaković i Aleksandar Radulović Futa su činili slavni "dvojac" kojem su mnogi sa srpske estrade zahvalni zbog nezaboravnih muzičkih hitova. Zajedno su potpisali nebrojene popularne pesme kao što su "Opet imam razloga da živim" koju peva Ana Bekuta, "Nikom nije lepše nego nama" i "Loša sreća" od Viki Miljković, "Poželi sreću drugima" i "Hajde da se volimo" od Lepe Brene, "Zašto nosiš prsten moj" od Mire Škorić i "Laže me vino" od Harisa Džinovića.

Ovaj legendarni ljubavni par upoznao se na jednom koncertu, a navodno su odmah zaiskrile ljubavne iskrice. Tada je Marina bila udata za Nenada Stamatovića, gitaristu grupe "Bulevar". Međutim, njihove životne navike i želje su se razlikovale.

Dok Neca nije želeo preveliku pažnju javnosti, ona je bila boem i volela je slavu i društvo. Tako je Marina izlazila i provodila se, a u jednom od tih provoda je i došlo do flerta sa Futom, koji će se pretvoriti u sudbinsku ljubav.

Do tada, ona ga je samo usputno spominjala, kao jednog od muškaraca sa kojima sarađuje i koje sve "mnogo voli". "Ja sam super prijateljica s mnogima. Divno sarađujemo i mnogo ih sve volim. Bogdana, Futu, Bracu, Olivera i naravno mog Necu", govorila je Marina.

nenad stamatovic neca.jpg
Youtube / PGP RTS 

Kako je otkrila u jednom intervjuu, njemu je posvetila poznate stihove iz pesme "Majstor za poljupce" koju je otpevala grupa Zana. Bilo je to osamdesetih godina prošlog veka, kad je u grupi pevala Zana Nimani, a proslavila se pesmom "Dodirni mi kolena".

Marina je do smrti ostala sa Futom, kojem je rodila dva sina - Miloša i Milana. Miloš je preminuo pre Marine, a Milan je umro pre pet dana, u Tel Avivu, u Izraelu.

Tekst: Lepa&Srećna