Vest da je Masimo Savić preminuo u 61. godini od kratke i teške bolesti, sve je ostavila bez teksta. Pevačica Bebi Dol, koja je pre dosta godina bila u emotivnoj vezi sa legendarnim pevačem, potrešna je zbog njegovog odlaska.

"Zatekli ste me s ovom vešću. Masimo je bio veliki čovek i umetnik. Pamtiću ga samo po dobrom. Nisam znala da je bolovao. Tužna sam. Saučešće porodici", rekla je pevačica za "Kurir" i ponovila da nije ni sanjala da je pevač teško bolestan.

Bebi je jednom prilikom govorila o njihovoj ljubavi kada je i  priznala zašto su okončali emotivnu vezu.

"Upoznao me je sa svojom majkom koja je živela u jednom božanstvenom mestu u Istri. Ona me je mnogo volela", navela je Bebi i dodala šta je razlog njihovog raskida. "Nismo mogli da se dogovorimo gde ćemo biti. Da li u Istri, Zagrebu ili Beogradu", otkrila je pevačica.

 Masimo je rođen 6. juna 1962. godine u Puli, a srednju školu završio je u Zagrebu, gde je i započeo svoju muzičku karijeru. Bio je vođa kultne grupe "Dorijan Grej", a iza sebe je ostavio brojne hitove kao što su: "Sjaj u tami", "Iz jednog pogleda", "Stranac u noći" i mnoge druge.

Od čega je umro Masimo Savić
ATA / Antonio Ahel 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna