Željko Samardžić već decenijama važi za miljenika ženske publike, a pevač priznaje da nije uvek zadovoljan svojim izgledom. Iako ga ponekad muči višak kilograma, ne uspeva da odoli omiljenim poslasticama.

"Ja sam hedonista, non-stop mučim muku sa kilogramima. Volim da jedem", priznao je kroz smeh pevač za emisiju "Exkluziv".

Samardžić ima kuću u Crnoj Gori gde tokom leta provodi mnogo vremena, a tada mu, kako kaže, jedino polazi za rukom da održava liniju.

"Kad leto provedem na moru dosta sam u pokretu, i tek onda dođem u pravu liniju, kad svakodnevno radim, kad putujem i pevam", objasnio je on.

Željko je, inače, već četiri decenije u srećnom braku sa suprugom Majom, sa kojom ima tri ćerke, dobili su i unuke, a njihova ljubav uspešno je odolela svim izazovima.

"Naučila je kako funkcioniše ovaj posao i nije sebi dozvolila da upadne u zamke u koje je lako mogla upasti. Znate, pokušavali su novinari svašta, slali su žene u mini suknjama da se slikaju pored mene ne bi li izazvali nekakvu kontroverzu i to na Majine oči, ali ona je uvek bila svesna toga šta se dešava i zato nisu uspevali da nas posvađaju. Uspeli smo da ostanemo zajedno toliki broj godina jer nismo dozvoljavali glupostima da nam stanu na put. Bude mi žao kad vidim masu svojih prijatelja koji su se razveli ni zbog čega, mnogi su se kasnije kajali zbog toga", rekao je pevač nedavno za "Story". 

Još fotografija Željka Samardžića pogledajte u galeriji ispod.

Youtube/Printscreen/RTS Program za dijasporu - Zvanični kanal, Instagram / zeljko_samardzic Željko Samardžić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna