Čuveni glumac Antonio Banderas je, naime, doživeo srčani udar 2017. godine, a ovaj težak trenutak pomogao mu je, kako kaže, da svoj život sagleda iz drugog ugla.

"Shvatio sam da je to verovatno jedna od najboljih stvari koje su mi se ikada dogodile, jer je odjednom sve postalo nevažno, i ono što me svakodnevno brinulo postalo je besmisleno. Pomislio sam: 'Zašto razbijam glavu kad ću umreti?'", rekao je Banderas za "Page Six".

On je istakao da je konačno počeo da se distancira od stvari za koje je ranije mislio da su važne, a onda je shvatio da nisu, te naveo da su za njega sada najvažniji porodica, prijatelji i glumački poziv.

Kako je rekao ranije u jednom intervjuu, njegova dugogodišnja partnerka Nikol Kimpel spasila mu je život u trenutku kada je imao srčani udar - brzo je reagovala i dala mu aspirin.

Antonio Banderas je nedavno izjavio i da mu je bivša supruga Melani Grift i dalje najbolja prijateljica, a za nju uvek ima samo reči hvale.

"Nisam u braku s Melani, ali ona je i dalje moja porodica. Mogu slobodno da kažem da je ona moja najbolja prijateljica. Oni su još uvek moja porodica - Dakota, Stela i Aleksander", naveo je tada.

Antonio Banderas i Melani Grifit upoznali su se na snimanju komedije "Two Much" i odmah počeli da se zabavljaju. Nakon samo nekoliko nedelja odlučili su da se venčaju i iste godine dobili su ćerku Stelu. Glumica je u prethodnim brakovima dobila ćerku Dakotu Džonson i sina Aleksandera Bauera, a Banderas ih je prihvatio kao svoju decu. Melani i Antonio bili su u braku 19 godina.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna