"Šta ću drugo da radim osim da se negujem. Deca su otišla svako na svoju stranu", pričaZorica Brunclik koja je oduševila mnoge svojim novim imidžom.

Za njen izgled je obično "zaslužna" ili "kriva" njena ćerka Zlatija. Ona joj pomaže savetima u vezi sa stajlingom, a svi su oduševljeni što joj je sad sugerisala "nove" obrve.

One su gušće i markantnije nego ikad, a mnogi misle da se lepo slažu uz njenu roze kosu.  Zorica kaže da poklanja dosta pažnje i vremena svom izgledu. "Istina je da dosta radim, ali to su uglavnom dani oko vikenda, stoga ostatak vremena provodim tako što vodim računa o sebi. Smatram da svaka žena koliko god da je zauzeta mora da izdvoji trenutke za sebe."

Mnogi ne znaju da je njena "pink" kosa prvobitno bila proizvod greške. Ona je na estradu kročila kao markantna brineta. Kad je zbog nastupa provela desetak dana u Švedskoj, boravila je kod prijatelja čija je ćerka učila frizerski zanat.

Zorica Brunclik promenila izgled ima nove obrve
Instagram / zoricabrunclik_official 

"Roditelji su joj napravili salon, a ona je kao temu odabrala najluđe boje za najluđe glave. Jedna je bila moja. Rekla sam joj da ima četiri dana da me vrati u pravu boju. To je bilo užasno, trebalo je izvući tamnobraon. Glava mi je bila u krastama od blanša", prisetila se jednom prilikom.

Maksimum koji je mogao da se postigne bila je jedna varijanta ljubičaste, pa tek kasnije roze. I danas se priča kako je muž Kemiš "hteo da se razvede" zbog novog izgleda, ali je kasnije promenio mišljenje. Čak joj je pomogao da se domogne novih zaliha farbe.

Kako će reagovati na ove nove obrve, šta mislite?

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna