Slavna folk pevačica Zorica Brunclik stekla je popularnost zbog svog glasa i popularnih pesama, ali ono što uvek privuče pažnju jeste njen autentičan stil koji je godinama izdavaja na javnoj sceni.

Pevačica je uvek nosila upečatljive modnedetalje, poput cvetnih venčića i neobičnih naočara, a naročito je ističe njena roze kosa po kojoj je Zorica uvek prepoznatljiva.

Pevačica je svoj raskošan i neobičan stil primenila i u svom domu, pa u njenom enterijeru vladaju jarke boje, poput ružičaste i crvene u kombinaciji sa belom. 

Zoričina ćerka ZlataAranđelović često na društvenim mrežama objavljuje fotografije iz porodičnog doma, posebno kada su u pitanju specijalne prilike. Tako je jednom prilikom objavila fotografiju trpezarije koja je zainteresovala mnoge njene pratioce. Trpezarija je izgledala spremljeno za praznični ručak i na trpezi se ističu zanimljivi detalji poput cveća, sveća i crvenih ukrasa. Posebno što je privuklo pažnju javnosti jesu stolice u kombinaciji bele i roze nijanse.

Sudeći fotografijama na društvenim mrežama porodica uživa da provodi zajedničko vreme za trpezom. Zlata je objavila i fotografiju drugog trpezarijskog stola, ali ovoga puta detalji nisu bili u prvom planu. Za razliku od prethodne trpezarije ovu odlikuje jednostavan stil i dominacija bele nijanse.

PROČITAJTE JOŠ: Otvoreno pismo Zorice Brunclik javnosti: Evo zašto napuštam Zvezde Granda

NA SLEDEĆOJ STRANI POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA KAMIN U DNEVNOJ SOBI ZORICE BRUNCLIK! 

PageBreak

Porodica uživa u zajedničkim trenucima, a naročito u periodu praznika. Prošlog Božića Zlata je objavila na Instagramu fotografiju praznične trpeze i božićne česnice i napisala: "Ništa bez mamine božicne cesnice!" 

PROČITAJTE JOŠ: Veličanstveni buket: kako je Kemiš iznenadio Zoricu Brunclik za godišnjicu braka (FOTO)

Poseban kutak u domu jeste autentičan kamin u kome pored članova porodice Zorice Brunclik voli da uživa i kućni ljubimac poznate pevačice.

PROČITAJTE JOŠ: Domovi slavnih: zavirite u raskošan porodični dom Nataše Bekvalac na Dedinju (FOTO + VIDEO)

NA SLEDEĆOJ STRANI POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA BAŠTA I CVETNI KUTAK U PEVAČICINOM DOMU!