Iako nije imala podršku Darijinog oca, Ljiljani Jakšić za ćerku ništa nije teško. Na sve načine se bori da je izvede na pravi put, budući da je Darija, koja sada ima osam godina, njena najveća sreća i centar njenog sveta.

Glumica o bivšem partneru i razlozima zbog kojih ju je napustio više i ne razmišlja.

"Ja nisam ta koja vrši procenu njegovog opravdanja, ja čak ne želim da se bavim njegovim opravdanjem. To je njegova odluka, njegovo je pravo da odluči da li nešto hoće ili neće da uradi i to je i njegov problem. To je naravno jedna od stvari koja može da zaboli u životu, svi mi imamo te situacije u životu, sa tim se čovek mora izboriti, prihvatiti, nastaviti dalje. Najvažnije je prihvatanje", rekla je ona za "Blic".

Salveta dobila ulogu u telenoveli
Youtube/Printscreen/Prakticna žena 

U Ljiljaninom životu sve je podređeno ćerki, a umetnici ništa ne pada teško kada je ona u pitanju, jer je upravo Darija njen najveći izvor snage, inspiracije i energije.

"Nisam baš odlučila da to bude u ovim godinama, nego su se okolnosti namestile. Od prvog trenutka, i pre nego što se desilo i dan-danas, ja sam presrećna žena. Darijin osmeh, ne njena reč, već samo pogled i misao o njoj je nešto što mi čini život radosnim. Ni u trenucima kada mislim da ne stižem, da padam od umora, da ne mogu više, kad pomislim da mi je iscurila sva energija, kad je ona u pitanju nađe se snaga. A uvek je ona u pitanju. I kad radim - radim jer je to neophodno zbog nas dve, zbog naše male porodice. Kada idemo u obilazak ili gde već, potrudim se da njoj prija, da nju to nešto nauči, sva je akcija usmerena na to da njoj bude dobro, da nama bude dobro", rekla je glumica i prisetila se drugog stanja i emocija koje su je tada prožimale.

ljiljana jaksic salveta
Youtube / Novo jutro 

"To je bila toliko jaka sreća i radost, da sam u tom trenutku znala da će čitava trudnoća dobro proći, da ću ja za nekoliko meseci držati svoje dete u naručju. Mnogim ženama se nažalost dešavaju razne stvari u trudnoći, ja sam radila do osmog meseca trudnoće, nisam uzimala ni trudničko bolovanje. Počela sam da radim mesec dana posle porođaja, bilo je samo pitanje da li ću moći da uđem u skadarlijski kostim. Sve ostalo je bilo manje važno, pa i to sa partnerom", zaključila je ona za pomenuti medij.

Još fotografija Ljiljane Jakšić pogledajte u galeriji ispod.

Foto: Dragana Udovičić, Youtube / Praktična žena Ljiljana Jakšić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna