"Teško mi je o tome da pričam i jako čudno, misliće neko da sam poludeo." Ovim rečima počinjeIgor Lazić Niggor  svoju ispovest o amajliji koju je dobio od vidovnjaka.

Rečeno mu je da nju mora da čuva i da će amajlija čuvati njega, ali da niko ne sme da je dira. Kad ju je njegov otac našao, počeli su problemi...

Priča bivšeg frontmena grupe Montenigers uključuje tragične događaje koji su ga pratili godinama. Kako on kaže, sve se odvijalo pod mračnim i misterioznim okolnostima.

"Kad je otac našao tu moju amajliju i pomislio da je droga, ja sam poludeo što je on to uzeo u ruke", ispričao je Niggor u emisiji TV Kurir.  Ubrzo posle toga počele se da se ređaju tragedije. Iznenada mi je bratu umrla ćerka koja je imala 13 godina.

niggor.jpg
Kurir / Dragan Kadić 

Pre toga mi je otac stradao u saobraćajnoj nesreći kao pešak. Onda sam se ja razboleo, dobio tumor na mozgu i lečio se godinama. Bio sam sam sa sobom neko vreme i borio se svojim nekim demonima", ispričao je Niggor.

Podsetimo, on je  jedini preostali član nekada popularne grupe Montenigers. Dušan Nikolić je preminuo nedugo po objavljivanju albuma "Tajna marenda" koji je izašao 1996, dok je Nebojša Saveljić poginuo u saobraćajnoj nesreći tri godine kasnije.

Igor je i ranije imao veoma teške ispovesti. Tako je jednom prilikom ispričao kako je na Dušanovoj sahrani, u njegov grob ubacio njhov zajednički CD.

"Napravio sam glupost, ali odakle sam ja to znao. Hteo sam da on sluša taj CD u tom nekom drugom svetu. Ali rekli su mi da ne bi trebalo u grob stavljati stvari od živih ljudi, posebno ne slike. Jedan vidovnjak mi je rekao da smo tada automatski zakopali i sebe i svoje karijere", ispričao je svojevremeno Niggor.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna