Lionel Mesi je krunisao svoju izuzetnu karijeru titulom na Svetskom prvenstvu u fudbalu, a njegov nastup u Kataru je pratila i sestra Marija Sol Mesi. Ova lepotica je rođena 1993. godine u Argentini i najmlađe je dete u porodici Horhea Mesija i Selije Marije Kučitini. Mesi ima i dvojicu braće: Rodriga i Matijasa.

Marija je dobila značajnu ulogu u Mesijevom biznisu, pa radi kao brend menadžer u bratovljevoj modnoj kući. Zahvaljujući tome, imala je priliku i da blisko sarađuje sa Džini Hilfiger, najmlađoj sestri popularnog modnog kreatora Tomija.

Prema njenim rečima, glavni cilj je da se ostane veran Mesijevom imidžu budući da je on globalna fudbalska ikona. Dizajn zato uvek mora da deluje "spontan" i "pristupačan svima". Zahvaljujući ovom poslu, za Mariju Sol se otvorila još jedna, fantastična šansa.

Ona je osnovala i svoju kolekciju bikinija, koju je predstavila kao "modnu letnju kapsulu", jedinstvenog dizajna. Time je proslavljeno deset godina brenda, a Marija ima i pomoć brata i snaje o kojem bi sanjao svaki kreator na svetu.

Njene kupaće kostime reklamiraju, ni manje ni više nego njen brat Leo i njegova supruga Antonela, pa joj na Instagram redovno stižu komplimenti i "izjave ljubavi" za Mesija.