"Samo oni koji su prošli kroz neko slično iskustvo mogu da ga, u potpunosti, razumeju. U jednom trenutku, postaje jasno koliko su čudo život i njegova nepredvidlivost. Sve može da nestane u času. Čovek koji je bio neuništiv, sportista, snažan i zdrav izgleda odjednom tako krhko, kao kristal. I boji se smrti."

Ovim rečima opisuje Andrea Dikaro događaje u knjizi "Igra života", u kojoj mu je Siniša Mihajlović ispričao decenije svojih doživljaja, pobeda i poraza. Ispričao mu je o svom prvom suočavanju sa leukemijom koja će ga zauvek odneti u smrt dve godine kasnije

Među brojnim kolegama i doživljajima koje je opisao, Siniša spominje i saigrača Vladana Lukića koji je, navodno, posetio Kleopatru.

Proročica Kleopatra predvidela bolest Siniše Mihajlovića
Foto: Dado Djilas Author: Dado Djilas Copyright: © Dado Djilas Description: Sport; Fudbalska utakmica Hrvatska Srbija u kvalifikacijama za svetsko prvenstvo, na slici Sinisa Mihajlovic Software:Adobe Photoshop CS2 Windows Created: 2013:05:07 20:42:09

Lukić je proročici koja je bila popularna devedesetih godina prošlog veka pokazao sliku ekipe Crvene zvezde. Ona mu je ispričala kako će Siniša, kojeg je ugledala na fotografiji tima, doživeti saobraćajnu nesreću.

Kada je, nedelju dana kasnije, Mihajlović zaista imao nezgodu, odlučio je da se i on sretne sa Kleopatrom. Ona mu je najavila da će se teško razboleti u 50. godini. Kako je govorio, rekla je da će uspeti da prebrodi bolest i postići veliki uspeh. 

Prvi put je Siniša uspeo da se izbori sa leukemijom, ali se ona vraćala još dvaput. Poslednji put je bio i kobni, legendarni fudbaler je preminuo 16. decembra.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna