Dokumentarac princa Harija i Megan Markl podigao je dosta prašine, a ujak Kejt Midlton, Gari Goldsmit bio je šokiran nakon što ga je pogledao.

"Za početak, bio sam hipnotisan, ali nakon poslednje tri epizode osećam pomalo ukaljano i prljavo. Obećavali su neke "bombe", ali nije baš tako. Više kao serija nekih siktavih napada i bacanja igrački iz dečjih kolica", narugao im se Gari i dodao: "Mislim da su Kejt i Vilijam duboko povređeni. Vole Harija, nedostaje im. On je njihova porodica i, uprkos ovom napadu, verujem da bi im bilo drago da se Hari i Megan vrate. Ne postoji ništa što bi Kejt želela više od toga nego da se Vilijam i Hari pomire. Oni su dva brata koja se vole, ali su rastavljena", rekao je ujak princeze od Velsa i istakao da je novac bio glavni motiv za Harija i Megan.

"Meni se serijal čini ne samo insceniran i neautentičan, već i nepošten, sebičan, nerazuman i neistinit. Posebno što su znali da Vilijam i Kejt ne mogu da im odgovore. Jako su me razočarali, kao i njihov potpuni nedostatak poštovanja prema preminuloj kraljici, koja je bila stara i bolesna kada su ovo snimali. Baš me zanima da li bi se ovo dogodilo da im nije plaćeno? Mislim da ne bi", rekao je mlađi brat majke Kejt Midlton.

Dokumentarac princa Harija i Megan Markl
Profimedia 

"Kao njen ujak, mogu vam reći da je to prikazivanje Kejt kao hladne osobe zaista smešno. Svi vole Kejt. Ona je najlepša devojka, još. Ima veliko srce i očajnički želi da se braća pomire. Pitam se zašto je Megan ovo započela i kada misli da prestane", rekao je Gari i istakao da Kejt jako dobro zna koju ulogu ima u monarhiji.

 "Kod Vilijama i Kejt porodica je na prvom mestu, zatim je tu monarhija, a sebe će staviti na zadnje mesto. Mislim da je, ako ništa drugo, Megan ta koja je ljubomorna na Kejt", rekao je ujak princeze od Velsa.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna