Jugoslav Karić i Elena Karaman ljubav dugu 18 godina okončali su 2020. godine. Dizajnerka je brzo krenula dalje sa emotivnim životom i uplovila u vezu sa fotografom Dušanom Reljinom. Bivši supružnici nikada nisu komentarisali razvod, ali su ostali u dobrim odnosima, pa je Elena na krajnje nesvakidašnjni način čestitala Jugoslavu rođendan.

Zbog onoga što je objavila na društvenim mrežama mnogi su pomislili da su ljubavi dali još jednu šansu.

"Pomirenje?!", "Šta će joj dečko reći na ovo?!"... su samo neki od komentara koji su preplavili Elenin Instagram.

Naime, Elena je bivšem suprugu čestitala rođendan fotografijom na kojoj ga ljubi u usta. Ova slika je očigledno nastala iz perioda kada su bili u skladnom odnosu.

Elena objavila fotografiju na kojoj se ljubisa Jugoslavom
Instagram/Elena Karić 


Pričeo Eleninoj novoj vezi pojavile su se godinu dana pre razvoda od Jugoslava. Naslednik porodice Karić je tada demantovao da imaju probleme.

"Šta da vam kažem, neka pišu o svemu, pa i o nama. Došao je red i na nas, dugo nas nije bilo u novinama. Čekam Elenu da se vrati iz prelepog Perua, da vidimo kako ćemo i šta ćemo... Imamo ozbiljan problem, kokoške ćemo lako podeliti, njoj 25, meni 25, koze - svakome po jedna, ali imamo problem sa kravama, imamo ih pet i ne znamo kako da ih podelimo", našalio se on tada i istakao da o razvodu nema govora.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna