Biljana Tipsarević izgleda besprekorno, a modna kreatorka priznaje da joj je važno da uprkos svemu bude zadovoljna kada se pogleda u ogledalo.

"Nikome ne cvetaju uvek ruže u životu, prolazimo kroz razne stvari, svi mi imamo uspone i padove, ali se na kraju svega uvek treba truditi da izgledamo dobro. Moramo da se potrudimo da ostavimo utisak kako nam je baš tog dana sve potaman, iako nam pre toga nije sve išlo po planu", rekla je Biljana Tipsarević nedavno koja je bez ustručavanja govorila o višku od čak 30 kilograma koje je dobila tokom trudnoće, i otkrila kojim režim ishrane je uspela da smrša.

"Imam doručak, užinu, ručak i večeru. S tim što večeru često preskačem ili ne jedem posle 18 sati, osim ako idem u restoran s mužem, prijateljima ili na neku proslavu. Pijem puno detoks sokova i vode. S obizirom na to da skidam kilograme dobijene u trudnoći, moram izuzetno da pazim šta jedem, pa se trudim da šećer uopšte ne unosim", otkrila je za "Story" svojevremeno Biljana tajnu svoje perfektne linije.

"Svašta nešto se nalazi na mojoj trpezi. Bitno je da je sve bez šečera. Moj metabolizam je navikao na to i trudim se da ispoštujem sva pravila koja su mi bitna. Na početku je bilo teško, ali kada se naviknete na taj režim ishrane, nemate tu potrebu za bilo kojim vidom šećera što ne znači da se ponekad neću opustiti za dušu. Možda pojedem i neki slatki kolač, ali neću preterivati", rekla je Biljana.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna