Jelena Gavrilović ne voli da govori o privatnom životu, ali nije krila da već neko vreme srećna u ljubavi. Njeno srce je zarobio Dario sa kojim se retko pojavljuje na javnim mestima, a retko objavljuje njihove zajedničke fotografije na društvenim mrežama. Ono što je najvažnije ona je srećna, a uskoro će ljubav i da ozvaniči. Lepu vest je otkrila gostujući u žiriju emisije "Nikad nije kasno".

"Dan večanja je jako blizu. Da li hoćete da pevate na mojoj svadbi?",  kroz osmeh je upitala takmičarku raskošnog glasa Miglenu Nikolov: "Hoću, obećavam", oduševljeno je odgovorila takmičarka.

"Hvala vam puno! To mi mnogo znači", iskreno je rekla Jelena i najavila da svadba samo što nije.

Inače, o Jeleninom venčanju se već pisalo, a onda joj je planove promenila porodična tragedija. U oktobru 2021. godine preminuo joj je otac.

"Napustio nas je moj najvoljeniji otac... Moja duša... Moja snaga. Čovek velikog srca! Uvek nasmejan i pozitivan bez obzira na okolnosti. Kad god se pogledam u ogledalo, videću tvoj lik, jer ti si moj i ja sam tvoja zauvek", oprostila se od oca Jelena.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna