Selidba Tamare Kalinić iz Pariza u Milano delovala je, u prvi mah, podstaknuta neprijatnim slučajem kada joj je opljačkan stan. Podsetimo, u kriminalnom napadu, influenserki su ukradeni i veoma vredni aksesoari, naročito originalne tašne na koje je bila toliko ponosna.

Tamara se oporavila od ovog udarca i srećno skućila u Milanu, gde živi sa svojim izabranikom, Filipom Testom. Oboje su velike estete, a u stanu imaju brojne dizajnerske komade. Sada je influenserka pokazala i "srce" ovog doma - svoj garderober.

Tu su mesto našle sve njene prelepe suknje, haljine i bluze, nezaboravne cipele i čizme, kao i tašne čiju je kolekciju uspela da obnovi munjevitom brzinom posle pljačke.

tamara kalinic kuca 3.jpg
Instagram / tamara 

Posebnu zanimljivost predstavlja komad nameštaja koji je želela za garderobu - fotelja nazvana "Teraca". Vintidž dizajn čini je izuzetno atraktivnom, a krem boja je čini i neupadljivom ali i vrlo efektnom u isti mah. Tu Tamara voli da provodi svoja jutra, tu sedi i pije kafu i pravi planove za modne nastupe koji su je doveli do rekordnog plasmana - među prvih 100 influenserki po izboru magazina Tajm.

Tamara je sama dizajnirala garderober, po svojim specifičnim željama. Ono što naglašava je da ne može da pokaže sve detalje, pre svega - iz bezbednosnih razloga.

Sigurno je da posle svega želi da svoje najskupocenije tašne zaštiti na najbolji način, a pokazuje ono što je bezbedno da se vidi. Priznala je i koliko cipela i čizama ima - na policama koje su, po njenoj želji, različite visine, našlo se mesta za - 100 pari obuće! Međutim, to nije sve. Čitavu kolekciju patika, na primer, Tamara još nije donela, jer ih ne nosi tokom leta. Zato će uskoro biti i promena u ovom cipelarniku.

Zato požurite - zavirite u njen najdraži prostor pre nego što se ponovo promeni!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna