Anđela Đurašković, voditeljka jutarnjeg programa na TV "Prva", 2019. godine rodila je naslednika Mihajla, koji je na svet došao dva meseca pre predviđenog termina. Zbog toga je neko vreme morala da bude odvojena od sina, a te dane pamti kao najteži period u životu.

"Dan njegovog rođenja istovremeno je najsrećniji i najtužniji dan u mom životu. Koliko sam bila radosna što se rodio, toliko sam bila tužna što smo odmah morali da se rastanemo. Prebačen je u Institut za neonatologiju, a ja sam ostala u porodilištu. Na nesreću, dobila sam neku infekciju i sedam dana nisam mogla da ga dodirnem. Agonija. Mnogo je tužno kad drugim ženama donesu bebe, a vi vašu možete da vidite samo na slici, i to u inkubatoru, sa svim onim cevčicama prikačenim za majušno telo. Mislim da bi porodilišta trebalo da promene praksu i porodilje koje su razdvojene od dece smeste u zasebne sobe. Ponašaju se kao da je sve normalno, a nije. Mnogo je strašno. Opet, imali smo sreću da je sve dobro prošlo, bez posledica. Mihajlo je danas zdravo i napredno dete", ispričala je jednom prilikom voditeljka za "Hello".

Budući da radi jutarnji program, Anđela preostalo vreme tokom dana maksimalno koristi kako bi bila sa sinom. Umor je često prisutan, ali Mihajlov osmeh je neprocenjiv, pa voditeljka na teške trenutke brzo zaboravi.

"Kući stignem do podneva, taman u vreme za Mihajlovu popodnevnu dremku. Ta dva sata iskoristim da spremim ručak, ali i da mu se pridružim. Budimo se u isto vreme, odmorni i spremni za nastavak dana", rekla je tada za pomenuti magazin.

Iako su zajedno dugi niz godina, Anđela i njen suprug Luka venčali su se tek prošle godine, nakon što su svadbu tri puta otkazivali zbog pandemije korona virusa. Iako na početku veze nije zamišljala budućnost sa Lukom, ubrzo je shvatila da je on onaj pravi.

"Luka i ja upoznali smo se preko zajedničke drugarice Kristine, koja nam je kuma. Spontano smo počeli da se viđamo svakog dana. S obzirom na to da se neprekidno šali, na prvi pogled odaje utisak neozbiljne osobe, i baš zbog te 'neozbiljnosti' nisam mogla da nas zamislim ovde gde smo danas. Pustila sam da se stvari same razvijaju, pa šta bude. Zajedno smo odrastali i gradili svoje ličnosti, međusobno se dopunjavali, a ja sam u jednom trenutku shvatila da ne mogu da zamislim svakodnevicu bez njega. Danas znam da nisam mogla bolje da prođem, moj neozbiljni dečko pokazao se kao čovek koji na pravi način brine i čuva svoju porodicu", objasnila je tom prilikom voditeljka.

Još fotografija Anđele Đurašković pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / andjeladjuraskovic Anđela Đurašković

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna