Dva nova mlada lica iznenadila su jutros sve gledaoce emisije Jutro na TV Prva jer su zauzeli mesta voditelja Marije Tabaković i Filipa Čukanovića. U pitanju su Miloš Radenković i Anđela Đurašković.

Otkud oni u studiju u tom trenutku i šta će biti sa Marijom i Filipom? 

Miloš Radenković dolazi sa RTS-a i od sutra će se priključiti ekipi ove emisije ko voditelj.  Kaže da je u TV novinarstvo krenuo sasvim slučajno, a njegov talenat je brzo prepoznat te nije prošlo mnogo vremena do trenutka kada se našao pred objektivom kamere. "Plaši me malo pomisao da je ovo jedna stepenica više, živ program traje pet sati, e to je baš izazov i potrudiću se da to maksimalno dobro odradim", kaže Miloš. 

Anđela Đurašković prelazi iz emisije “150 minuta”. Kaže da je rad u paru veliki izazov i da to tek sad shvata, ali da je od prvog susreta sa Milošem njen utisak sjajan i da imaju dobru konekciju."

Šta će biti sa Filipom i Marijom? Posle srdačnog pozdrava, oni su nastavili da vode danas program a ubuduće će Miloš i Anđelka biti na malim ekranima samo četvrtkom i petkom. Ostalim danima radi provereni tandem, a tokom vikenda nas, kao i obično, očekuje Marija Savić Stamenić.

Izvor: Lepa&Srećna