"Ne poznajem Ronalda, ne znam kako me je našao na Instagramu ni zašto mi lajkuje slike. Ništa ne znam, i ja sam bila potpuno iznenađena. Imam dečka, Ronaldo je zakasnio."

Ovim rečima je čuvenog Kristijana, po mnogima najboljeg fudbalera na svetu, "otpisala" Ivana Macanović, srpska atletičarka koja pleni šarmom i zgodnom pojavom. Verovatno je, baš zahvaljujući tome, jedina Srpkinja koju Ronaldo prati na Instagramu.

U jeku pojačanog interesovanja za Portugalca koji se oprostio od Svetskog prvenstva u fudbalu, nakon poraza u Kataru, i lepa Ivana se našla ponovo u fokusu. Ona se takmiči za Atletski klub Banja Luka, nastupala je u disciplinama 60, 100, 200 i 400 metara.

Zahvaljujući sportu, ima telo kao isklesano, ali je krasi i božanstvena koža za koju može da zahvali mladosti i prirodnoj nezi. Vodi računa o ishrani, doručkuje voće i kefir.

Pored atletske karijere, radi i kao fitnes instruktor. Poput Ronalda, i ona je ambasador jednog poznatog sportskog brenda.

Možda je baš to i bio način da je slavni Portugalac pronađe. Međutim, plavokosa lepotica je već poklonila srce, ali na Instagram profilu ne otkriva svog izabranika.

Ronaldo ima armiju pratilaca od preko 500 miliona fanova, dok on sam prati svega nešto više od 500 ljudi na Instagramu. Od Srba je tu, pored Ivane, još samo Novak Đoković.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna