Da se osveta servira hladna pokazala je i Alis Evans, koju je suprug nakon dvadeset godina ostavio zbog druge žene. Velšli glumac Joan Grifid u vezi je sa 21 godinu mlađom koleginicom Bjankom Volas, koja je sada i njegov glavni finansijer.

"Živim u iznajmljenom stanu s devojkom koji mesečno plaćam 3400 dolara. Moja devojka plaća većinu naših životnih troškova, kao i celu stanarinu, i to septembra jer sam ja u nezavidnoj finansijskoj situaciji", otkrio je Grifid.

"Objasnio sam Alis u kakvoj sam situaciji i nekoliko sam je puta molio, otkako smo se rastali da finansijski pomogne i pristane na prodaju kuće. Nije pristala na zahteve i predloge nagodbe. Koliko znam, ni ona ne može da plaće troškove života u kući", rekao je glumac.

Alis nije krila koliko je bila slomljena kada ju je suprug napustio. Da nešto nije u redu, shvatila je kada se Joan nakon snimanja serije "Harrow", u Australiji, vratio kući.

"Vratio se, zagrlio decu, suvo me poljubio u obraz i tada sam znala da nešto nije u redu. Bili smo zajedno 20 godina. Bila sam jedna od onih žena za koje Bridžit Džons u filmu kaže da su ‘samozadovoljno udate'. I mislim da su to stvari, baš kao i neke druge kao što su recimo neplodnost ili gubitak roditelja, kroz koje ne znaš kako je prolaziti sve dok ti se to ne dogodi. Mislila da mi se to nikada neće dogoditi. On mi je rekao posle nekoliko dana od povratka kući: ‘Jednostavno te više ne volim', ispričala je glumica nedavno u jutarnjem programu na britanskoj televiji.

Alis Evans
Profimedia 

Ona je ja na tviteru napisala da je suprug napušta, a njen potez podelio je javnost.

"Njegova reakcija nije bila dobra. Puno ljudi je bilo šokirano i svi su me pozivali na dostojanstvenu tišinu. Ali ja ne znam kako možete da pominjete dostojanstvenu tišinu kada govorimo o tome da se ceo moj život raspada", rekla je glumica koja je insistirala na tome da je veza njenog muža trajala mnogo duže nego što on tvrdi.

"Moj advokati mi je rekao da ću dobiti trajnu zabranu priliska što je odvratno kada pomislite na sve žene i muškarce koji su zaista bili zlostavljani. Samo ću pustiti to tako, jer šta drugo mogu da uradim. Sudske opcije mi nisu ostavile ništa. Nema izdržavanja supružnika i nema nadoknade za činjenicu da je potrošio čitavu našu ušteđevinu na honorare ta advokate", napisala je glumica na Tviteru.

"Neću dobiti ni peni od njega. Ništa. Sve je potrošio na svoju očajničku potragu za slavom u stilu Džonija Depa. Ponestaje mi novca da nahranim i obučem decu. To je ludilo", dodala je i istakla da je verovala da je suprug voli.

"Mislila sam da je on taj koji će primiti metak umesto mene. Ispostavilo se da je on taj koji je držao pištolj", zaključila je.

Joan i Alis upoznali su se 2000. na snimanju filma "102 Dalmatinca", a venčali su se sedam godina kasnije.

Profimedia Alis Evans i Joan Grifid razvod

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna