U februaru sledeće godine navršiće se četiri godine od pogibije kralja narodne muzike Šabana Šaulića, a njegovoj porodici trebalo je mnogo snage da nastavi dalje, iako uspomene na slavnog pevača ne blede i ne odlaze u zaborav.

Mihajlo Šaulić, Šabanov sin, u septembru ove godine oženio se izabranicom Marinom Velimirović, sa kojom čeka ćerku, a danas imaju još jedan razlog za slavlje. Marini je rođendan, a Mihajlo joj je tim povodom uputio emotivne reči.

"Kažu da je čoveku potrebna bolja i lepša polovina da bi dostigao svoje ciljeve i snove. Ja sam imao tu sreću da te upoznam i ubrzanim koracima koračamo ka tim visinama zajedno, još malo u najlepšem životnom društvu koje čovek može da poželi! Srećan ti rođendan ljubavi, da budeš ceo život nasmejana i srećna, ja ću dati sve od sebe! Volim te!", napisao je ponosni suprug i budući otac.

Dolasku prinove u porodicu Šaulić neizmerno se raduju i Mihajlova mama Gordana, kao i sestre Ilda i Sanela. Pevačica Ilda Šaulić nedavno je podelila utiske sa Mihajlovog venčanja, na kojem im je otac, kao i u svakoj važnoj prilici, nedostajao, 

"Na svadbi je bilo emotivno, ali i veselo. Važno nam je bilo da ne odemo u neku patetiku. Otac nam je najviše nedostajao i osetili smo njegovo odsustvo, kao i naši prijatelji, ali to nas nije odvelo u tugu. Sa divnom emocijom smo to proslavili. Mladenci su nas baš podigli, bili su na visini zadatka i veselili smo se do zore. Bilo je vreme da se Mihajlo oženi i da ima porodicu, a sada se radujemo još jednoj devojčici koja će doći u porodicu Šaulić", rekla je Ilda tom prilikom za "Alo".

Neke od fotografija sa svadbe Mihajla Šaulića i Marine Velimirović pogledajte u galeriji ispod.

Kurir / Nemanja Nikolić Gosti pristižu na venčanje Šabanovog sina.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna