Aleksandra Prijović i Filip Živojinović odlično se slažu i privatno i poslovno. Njihov brak je stabilan i bez trzavica, a harmoniju su preneli i na poslovnu sferu. Sin nekadašnjeg teniskog asa Slobodana Bobe Živojinovića napisao je pesmu "Zvuk tišine" koju je otpevala Aleksandra, a koja je bila poklon za njihovog sina.

"Ne bi dalje smarao, ali moram da priznam samo da se najviše od svega nadam da će ova pesma nekako uspeti da preživi najveći test, a to je vreme, i da će Aki možda jednog dana negde naručiti pesmu koju peva mama a napisao tata. To je nešto za šta vredi živeti i stvarati. Na kraju krajeva ova pesma je naš večni poklon njemu. Možda prvi od mnogih", rekao je nedavno Filip koji je napisao pesmu i za naredni album svoje supruge.

"Uveliko spremam novi album, Filip je opet napisao pesmu, svi smo pali u nesvest kada smo čuli. Tako da, radi se! Filip je napisao 'Zvuk tišine', slobodno mogu da kažem da je bolja od nje. Imam za sada tri pesme, trebaće mi sigurno još tri meseca da nađem ostale", istakla je za "Republiku" Prijovićka koje je priznala da njen sin Aleksandar više ne sluša njenu muziku.

"Aleksandar se toliko naslušao starog albuma, da sad ne sluša moje pesme. Sad slušamo dečje pesmice isključivo",  rekla je Aleksandra. kojoj je ovih dana u gostima majka Borka.

"Moja mama nije često na mojim nastupima. Sada je ovde kod nas u Beogradu, naravno da nije želela da propusti priliku da dođe. Što se pesama tiče, mama nije isključiva, sve voli", objasnila je pevačica.

Pogledajte još fotografija Prije i Filipa u galeriji ispod.

Nemanja Nikolić Aleksandra Prijović i FIlip Živojinović na svadbi Đanijevog sina

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna