Otkako je u martu 2019. godine postala majka život Aleksandre Prijović potpuno se promenio. Naslednik Aleksandar  je njen apsolutni prioritet i razvdajaju se samo kada je neophodno. Dok je pevačica pripremala novi album, sin je bio neprestanu uz nju i sada stalno traži da mu pušta njene nove hitove.

"Voli sve i uglavnom kada pustimo neku drugu muziku, hoće mamine pesme jer je navikao verovatno zato što sam ja poslednjih par meseci stalno slušala, preslušavala i on je isto bio pored mene i slušao i sad samo traži da mu puštam", rekla je Aleksandra koja priznala da ume da viče na naslednika kada je ne sluša.

"Kada me ne sluša vičem na njega, šta ću. Trudim se da ne budem mnogo, ali znate i sami kakva su deca, idu dokle god mogu, nemaju granice", rekla je pevačica i otkrila da je Filip drugačiji.

"Filip uglavnom bude super, neće da viče, ali kada jednom poludi onda je tu kraj", rekla je Prija i otkrila da njen sin voli goste.

"Voli sve, takvo je dete, da ko god dođe, a svi naši stalno dolaze, on je srećan, kada nema nikoga, on pita 'Ko će danas doći?', 'Hoće li mi doći neko?'", ispričala je Aleksandra kojoj je suprug velika podrška u svemu.

"Pevam već 10, 12 godina i imala sam tu sreću da pesme koje sam do sada snimila odlično prolaze, da gde god da dođem publika me voli. Uvek sam verovala u sebe, radila na sebi, što se vidi. Sad za ovaj album sam uložila sebe kao nikada i to je moralo da se vidi, zato što se nikada ni za šta nisam toliko potrudila kao za ovo", rekla je "Republiku.rs" Aleksandra.

Još fotografija Aleksande Prijović pogledajte u galeriji

ATA Images/ M.M, instagram/aleksandra prijovic Najlepša izdanja popularne pevačice.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna