Vest da je Milica Milša napustila seriju "Igra sudbine" odjeknula je u javnosti, jer je publika zavolela lik njene Ade Kanački. Pune dve i po godine su ona i scenarista Žarko Jokanović privlačili gledaoce pred mali ekran, a sada je tome kraj.

Međutim, po objavama na Instagram profilu dvoje popularnih supružnika, ne može se zaključiti da kod njih ima bilo kakvih tužnih misli zbog prekida saradnje posle 600 epizoda "Igre sudbine".  Naprotiv, oboje su nasmejani i pokazuju kako uživaju na zasluženom letovanju. Razlog tome je, izgleda, nova serija u kojoj će se pojaviti Milica Milša.

Lepe vesti je podelio sam Žarko i, uz fotografiju sa suprugom, objavio: "Poslednja klapa serije Tunel.
Ponosan na novi uspeh moje M". Reč je o novoj seriji koju potpisuje Petar Ristovski, a u pitanju je kriminalistički žanr.

milica milsa zarko jokanovic-min.jpg
Instagram / zarjok 

Zanimljivo je da je razlog odlaska Milice i Žarka iz "Igre sudbine", navodno, upravo bio kriminalistički ton koji je ova serija počela da poprima. Prema pisanju medija, producenti su od Žarka tražili da se takvi zapleti dodaju seriji, pa je bila sve manje porodična a sve više triler.

Čini se da je Jokanović ipak "presekao" i nije hteo da više ide u tom pravcu sa novim epizodama. Posle dve i po godine rada, on je - kako neki kažu - dobio otkaz. Međutim, zvanično saopštenje je da "ekipa odlazi na zasluženu pauzu".

Milica i Žarko su baš tako i iskoristili ovaj predah. Uživaju na afričkom suncu, a muž zaljubljeno fotografiše svoju "lepšu polovinu". Nekadašnja zvezda "Plejboja" se i dan-danas odlično snalazi pred objektivom pa njene slike u kupaćem kostimu svi komentarišu sa oduševljenjem.

Zabavljaju se i pred novogodišnjom jelkom koja je okićena u Hurgadi, gde provode deo odmora, a uz sliku su napisali: "Mi već slavimo!"

Zavirite i vi u našu galeriju i pogledajte kako im je na godišnjem odmoru!

Instagram / zarjok Uživa sa Žarkom Jokanovićem

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna