"Mnogo sam patila, život me je na trenutke mrvio, nizali su se ljubavni krahovi i profesionalna podmetanja. Mogla sam da ostanem zatočena u patnji, ali nisam, naučila sam sve da puštam iz sebe." Ovim rečima opisuje svoju borbu sa depresijom Erika Buenfil, meksička glumica koja je stekla ogromnu popularnost zahvaljujući telenoveli "Marisol".

Upravo naslovna uloga u njoj je Eriki "spasla život", jer joj je pomogla da se izvuče iz teške depresije i zavisnosti od alkohola. "Za njim sam posegla zbog nesrećne ljubavi", priznala je lepa Marisol.

Najteže trenutke glumica je doživela kad je shvatila da njen dečko, sin bivšeg meksičkog predsednika Ernesta Zedilje, neće priznati njihovo dete.

erika buenfil marisol.jpg
Instagram / erikabuenfil50 

"Nisam ni ja želela tu vezu", kaže Erika. "Uplašila sam se kad sam saznala da sam trudna. Nisam imala ni maminu pomoć, ona je preminula pre 14 godina", ispričala je u jednoj emisiji. Ipak, kako kaže, njen Nikolas je sin kakvog je samo mogla da poželi. "Žao mi je što nije upoznao oca i što ga nije imao pored sebe kao većina njegovih vršnjaka", priznaje Erika.

Njeni obožavaoci je u svemu podržavaju, a naročito hvale njen izgled. "Još uvek si naša ista Marisol", kažu neki.

Tekst: Lepa&Srećna