Darko Lazić je već neko vreme u emotivnoj vezi sa izabranicom Katarinom, koju je čak upoznao sa bivšom suprugom Anom Sević. Par uživa u ljubavi koja će, čini se, uskoro dobiti najlepši mogući epilog. Uskoro će postati roditelji, a čim su saznali da je Katarina u blagoslovenom stanju, par je zakazao svadbu kako bi prinovu dočekali venčani, piše Star. Pevač je nakon burnih ljubavi, sreću pronošao kraj Katarine koju poznaje godinama.

"Katarina i ja se poznajemo 13 godina, davno smo bili u vezi i uvek smo se poštovali. Bili smo u kontaktu, viđali se i pili piće, tako da je uvek u mom životu. Ja se zapravo nikad nisam ni odljubio od Kaće, samo smo se razišli jer nije bilo pravo vreme za nas. U tom smislu sam uvek sve druge varao s njom. Ona je imala svoju vezu i brak, posle se razvela, isto kao i ja, i zašto da ne budemo zajedno? Smatram da je bolje da čovek sačeka da sazri. Mislim da smo tek sad prošli sve i možemo da uživamo zajedno do kraja života", rekao je Darko i istakao da mu je vreme da se najzad smiri.

"Imam dvoje dece iz svojih veza s bivšim ženama i to je lepo. Deca su najlepša stvar i nikad ne bih poništio sve ono iz prošlosti iako sa ženama nije uspelo. Moj život je takav kakav je, sad imam 31 godinu i imam potrebu da se konačno smirim. Prvi put se osećam da sam stvarno zaljubljen. Ranije sam samo mislio da je tako, ali sam zapravo bio nezreo i nisam to shvatao na pravi način. Boli me uvo kako će bivše da protumače ovo što sam rekao. O njima sve najlepše. Tako je, kako je i neću da se foliram, a njima se izvinjavam. Kad čovek oseti pravu ljubav, nikome se ne pravda. Kaća je starija od mene, nema niko od nas više vremena za greške. Mene briga i za to da li moji kod kuće prihvataju Kaću. Ne žive oni s njom nego ja, ali, iskren da budem, i oni je svi vole. Poznaju je isto koliko i ja i svi su nam vetar u leđa", rekao je za "Srpski telegraf" pevač koji se nakon glasina da postaje otac oglasio na Instagramu.

"Jede za dvoje", napisao je uz fotografiju na kojoj njegova devojka uživa u obroku. Da li je ovim potvrdio Katarininu trudnoću ili se samo našalio ostaje nam da vidimo.

Darko Lazić čeka dete
Instagram/Darko Lazić 

Darko iz braka sa bivšom suprugom Anom Sević ima ćerkicu Lorenu, a sa bivšom verenicom Marinom Gagić ima sina Alekseja.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna