Dok je bila devojčica, pevačica Dragana Mirković bila je veoma stidljiva i nije ni slutila da će jednog dana postati jedna od najvećih muzičkih zvezda u regionu.

"Nekada, kao mala, bila sam stidljiva i skromna devojčica, pevala sam u folkloru i plašila se da izađem na scenu. A onda su odjednom došli čelni ljudi iz PGP-a da traže da snimim ploču. Bila sam preplašena. Međutim, pristala sam jer mi je bilo beskrajno dosadno u mom malom životu", ispričala je Dragana za "Informer".

deca dragane mirkovic
Youtube/Printscreen/Espresso 

Maštala je o tome da studira i završi engleski jezik, ali ju je život odveo u potpuno drugom smeru - pod svetla reflektora.

"Sanjala sam da završim fakultet, engleski jezik, i da proputujem svet. I onda kad sam došla na snimim ploču, toliko sam bila srećna", rekla je pevačica, koja je decenijama u srećnom braku sa suprugom Tonijem sa kojim živi u Beču, i sa kojim ima ćerku Manuelu i sina Marka.

Dragana se sada prisetila trenutka kada je shvatila da je Toni čovek njenog života.

"U razgovoru sa Tonijem, kada je došao po mene nakon koncerta, shvatim da čovek priča kao da ja govorim, dopada mu se sve što i meni… U jednom trenutku sam pomislila da mu je neko ispričao sve o meni, ali nije bilo šanse… Iznosio je neke stavove koji su isti kao moji, a za koje niko sem mene nije znao. Tako ja za tih dva sata shvatim da je on savršen, predivan čovek, koji je moja druga polovina… Pomislila sam da nikad nisam srela čoveka koji je tako pametan i tako kvalitetna osoba. Tog trenutka se nisam zaljubila u muškarca, već u čoveka, on je moje najveće bogatstvo", istakla je ona.

Još fotografija Dragane Mirković pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/Dragana Mirkovic Pevačica kojoj bi mnogi pozavideli na životu, uživa u luksuznom odmaralištu, a obožavaocima je pokazala kako se zaista provodi.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna