Dragana Mirković je sa suprugom Tonijem i ćerkom Manuelom nedavno provela nekoliko dana u Minhenu na festivalu Oktoberfest, a tom prilikom podelila je zajedničku fotografiju sa mužem na kojoj je Toni gotovo neprepoznatljiv. Primetno je da je izgubio veliki broj kilograma, ali su nakon toga počele da kruže spekulacije da se podvrgao operaciji smanjenja želuca, što je pevačica sada demantovala.

Dragana je sada otkrila koliko kilograma je izgubio njen suprug i na koji način.

"Izgubio je 30 kilograma. I to prirodnim putem. Promenio je način ishrane. Jeste se namučio, ali je vredelo", objasnila je ona za portal "Espreso" i dodala da je ponosna na Tonija.

Podsetimo, Dragana Mirković i Toni Bijelić u braku su već 22 godine, a pored ćerke Manuele imaju i sina Marka. Budući da su naslednici poznate pevačice, Manuela i Marko privlačili su veliku pažnju na društvenim mrežama, zbog čega je Manuela odlučila da se povuče sa istih.

Dragana je u više navrata isticala da je svojoj deci najveća podrška, a da je, isto tako, i njen i Tonijev odnos pun poverenja i uzajamnog podržavanja.

Dragana Mirković u zagrljaju Krisa Nota
ATA / Antonio Ahel 

"Nikada me nije pitao kada dolazim kući, a niti će. Takođe, kada je on na poslovnim sastancima, nikada ga ne zovem da pitam kada će kući.Takva okupljanja znaju da traju do kasno u noć ili čak celu noć. Uvek znam gde je i ne brinem se", rekla je pevačica jednom prilikom za "Alo" i dodala da u njihovom braku nikada nije bilo ljubomore.

"Ma kakva ljubomora, nema mesta za to ni kod mene ni kod Tonija. Nemamo razloga za to, mi smo vrlo slični i kada pored sebe imate svoj odraz u ogledalu, tu nema prostora za nesuglasice, a kamoli za ljubomoru", zaključila je Dragana.

Još fotografija Dragane Mirković sa nekih od putovanja pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/Dragana Mirkovic Gaga je sa svojim obožavaocima na Instagramu podelila delić atmosfere s ovog putovanja.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna