Nataša Kojić, ćerka Dragana Kojića Kebe već godinama živi u Americi. Preko okeana je otišla po završetku studija Muzičke akademije u Beogradu, jer je dobila stipendiju za čuveni univerzitet Berkli. Za to vreme roditelji su je posećivali, ali ona u Srbiju nije dolazila.

"Nataši roditelji mnogo nedostaju i svaki put kada imaju mogućnosti i slobodnog vremena posete je u Americi. Ona iznajmljuje stan, živi od toga što komponuje muziku za pojedine pevače koji nemaju veliku karijeru. Nije joj lako jer nema podršku ni jednog člana porodice, pokušava da gradi svoju karijeru i uspeh bez bilo čije pomoći. Ali sa druge strane, pošto je tamo otišla kao stipendista, ukoliko napusti zemlju u narednih deset godina, više nikada neće moći da se vrati u Ameriku", otkrio je svojevremen izvor blizak Kebinoj ćerki. Pevač je sada sa ponosom otkrio da je njegova ćerka lepša nego ikada, ali i da planira da poseti Srbiju.

 "Sa Natašom je sve u redu, to je najjača rečenica. Ona je dobro bez obzira na bilo kakva pisanja. Nedavno sam joj rekao da nema potrebe da se nešto obračunava i nervira. Neka svako radi svoj posao", rekao je Keba za "Grand", te je otkrio kakvi su Tašini planovi za budućnost:

"Ovim putem vam prenosim njene pozdrave. Ona je dobro i zdrava je što je najvažnije. Lepa je kao lutka, čak i lepša nego što je bila i ovom prilikom ću vam saopštiti da uskoro dolazi u Srbiju", rekao je ponosno pevač.

Kako danas Kebina ćerka izgleda pogledajte u galeriji:

Instagram/NatašaKojić Kebina ćerka već godinama živi u Americi.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna