Dok je bio u braku s hrvatskom pevačicom Severinom, Igor Kojić joj je bio potpuno posvećen i na društvenim mrežama, pa je jedno vreme ona bila jedina osoba koju je pratio.

Poslednjih meseci, od kada su stavili tačku na ljubav, situacija se drastično promenila. Sin Dragana Kojića Kebe potpuno se okrenuo društvenom životu, izlazi, zabavlja se, ali i provodi vreme sa svojom porodicom, koja mu je jako značajna.

Za sestru Natašu je izuzetno vezan, ali kako ona već godinama živi u Americi, retko se viđaju. I njen 37. rođendan nisu mogli da proslave zajedno, ali joj je Igor čestitao na Instagramu, uz zajedničku fotografiju iz detinjstva.

"Danas je poseban dan, mojoj seki je rođendan. Srećan rođendan Nacivoje", napisao je Igor.

Nataša je u Ameriku otišla po završetku studija Muzičke akademije u Beogradu.  Dobila je stipendiju za čuveni univerzitet Berkli.

"Nataši roditelji mnogo nedostaju i svaki put kada imaju mogućnosti i slobodnog vremena posete je u Americi.  Ona iznajmljuje stan, živi od toga što komponuje muziku za pojedine pevače koji nemaju veliku karijeru. Nije joj lako jer nema podršku ni jednog člana porodice, pokušava da gradi svoju karijeru i uspeh bez bilo čije pomoći. Ali sa druge strane, pošto je tamo otišla kao stipendista, ukoliko napusti zemlju u narednih deset godina, više nikada neće moći da se vrati u Ameriku", otkrio je svojevremen izvor blizak Kebinoj ćerki.

Kako danas Kebina ćerka izgleda pogledajte u galeriji:

Instagram/NatašaKojić Kebina ćerka već godinama živi u Americi.

Izvor: Lepa&Srećna