Nekadašnji fudbaler i trener Partizana Miodrag Ješić poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći blizu Rume u 64. godini života. Njegov odlazak potresao se sve koji su ga poznavali, a posebno njegove bliske prijatelje. Harmonikaš Miša Mijatović, koji je bio blizak prijatelj od Miodraga podsetio je da je i trenerova ćerka nastradala na isti način.

"Miodrag je bio vrhunski čovek i fudbaler. Veoma je voleo muziku i družio se sa pevačima. Godinama sam vodio tu reprezentaciju Jugoslavije, a kasnije i Srbije u kojima su učestvovali pevači. Miša je išao sa nama kao gost i voleo je da se druži sa pevačima. Ovo je jedna velika tragedija, Miši je nažalost i ćerka izgubila život u automobilskoj nesreći", rekao je harmonikaš sa bolom u glasu.

Miodrag Ješić je trenersku karijeru počeo 1997. u Radničkom iz Niša, a kada je drugi put seo na klupu Partizana (sezona 2006/2007) u jednom od intervjua govorio o velikoj tragediji koju je preživeo. Njegova ćerka nastradala je u saobraćajnoj nesreći kada je imala samo 19 godina.

"Na poslovnom i sportskom planu je sve teklo kako treba, međutim, desilo se nešto što me je totalno slomilo. Jedan telefonski poziv je sve promenio. Moja bivša supruga Irena me je obavestila da je naša ćerka imala saobraćajnu nesreću i odmah sam doleteo iz Tunisa za Beograd, a od straha od loših vesti sam se plašio sletanja u Srbiju. Nisam mogao da podnesem činjenicu da mi je ćerka preminula. Jelena u saobraćajnoj nesreći nije imala ni ogrebotine", ispričao je Miodrag jednom prilikom, i istakao da je imala unutrašnje krvarenjem ali da joj nije odmah urađen snimak.

"Hitna služba je bila na licu mesta i odmah su je odveli na kontrolu u Uregntni centar. Sve je bilo u redu na prvim pregledima, ali kada je lekar zadužen da napravi ultrazvuk tog dana trebao da napravi snimak on je spavao i niko nije smeo da ga probudi jer je bio nezgodan. Tako su mi govorili. Jelena je imala unutrašnje krvarenje i posle nekoliko dana je preminula. Da je lekar tog dana odmah uradio snimak ona bi iostala živa, a imala je svega 19 godina", rekao je Miodrag Ješić.

 Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna