Sin Roda Stjuarta je hitno prebačen u bolnicu, nakon što se srušio i onesvestio na fudbalskoj utakmici. Ejden Sjuart (11) je iznenada poplaveo i pao na zemlju, a slavni pevač se uplašio da je dečak doživeo srčani udar.

"Ispostavilo se da je sa njegovim srcem ipak sve u redu", ispričao je superstar. "Za sve je bio kriv napad panike.

Dečak je želeo da se pokaže, svi smo bili tu i to ga je inspirisalo da da sve od sebe. Tek kad se malo smirio, stanje mu se popravilo."

Na istoj utakmici je došlo do još jednog incidenta. Drugi dečak se, takođe, srušio, ali je pritom udario glavom tako da se ozbiljno povredio. "Toliko već godina gledam fudbal i ovo je prvi put da vidim kako se dvaput poziva hitna pomoć", kazao je pevač.

rod stjuart 0734914228-min.jpg
Profimedia 

Rod ima osmoro dece, a Ejden je najmlađi. U braku sa njegovom majkom, Peni Lankaster, muzičar je dobio i Alistera, pre 16 godina. 

Prvo dete, Saru Striter je dobio kad je imao samo 17 godina i nju je sa tadašnjom devojkom Suzanom dao na usvajanje. Ćerku Kimberli (43) i sina Šona (42) je dobio u prvom braku, sa Alanom Stjuart, dok je ćerka Rubi (35) rođena u ljubavi sa manekenkom Keli Embergl.

Sa manekenkom Rejčel Hanter ima, takođe, dvoje dece - ćerku Rubi (30) i sina Lijama (28).

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna