U julu ove godine Danijela Dimitrovska i Ognjen Amidžić saopštili su da su sporazumno doneli odluku o razvodu, nakon decenije dugog braka, u kojem su dobili sina Matiju.

Manekenka je od tada potpuno posvećena nasledniku, a za 2023. godinu nema planove, već samo jednu, najvažniju želju.

"Ja sam toliko dosadna s tim, ali zdravlje je u današnje vreme nešto što je primarno. To je najveće bogatstvo koje možemo da imamo i to je nešto čemu bi trebalo da težimo, tako da je to moja najveća želja. Imam i nemam planove. Vremenom sam shvatila da ne bi trebalo da pravim planove. Trudim se da budem zdrava zbog svog sina i da uživam s njim. To su mi planovi", rekla je Danijela za "Informer".

Danijela Dimitrovska
Instagram / danijeladimitrovska 

Tokom čitvog života, pa tako i sada, najveći oslonac i podrška joj je rođena sestra Ivana.

"Ivana je meni podrška kroz ceo život, ne mogu sada da izvučem jedan momenat. Koristim svaki trenutak da budemo zajedno", istakla je poznata lepotica, koja će Novu godinu dočekati u Crnoj Gori.

"Matija voli da skija, voli i toplije krajeve, ali kao svako dete više voli more", rekla je ona. 

Iako njena zajednica sa Ognjenom nije opstala, Danijela Dimitrovska nedavno je istakla da nije izgubila veru u instituciju braka.

"Verujem i dalje u instituciju braka. Ja sam tako vaspitana, dolazim iz jedne patrijarhalne porodice, takva jedna zajednica daje stabilnost, sigurnost, za oba partnera i za dete, tako da nemam razloga da gubim veru u to", rekla je nedavno za "Blic".

Još fotografija Danijele Dimitrovske pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/Danijela Dimitrovska Danijela Dimitrovska nakon razvoda otišla u Solun

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna