Svetsko prvenstvo u fudbalu obeležile su i glasine o neverstvu supruge golmana naše fudbalske reprezentacije, Predraga Rajkovića. Ana je rešila da stane na put tračevima pa je otišla u Katar kako bi bodrila supruga, a kao razlog kasnog dolaska navela je narušeno zdravstveno stanje, mlađeg sinaTadije.

"Preživeli smo i gore, verujte. Hvala svim novinarima koji su me ispoštovali i nisu objavljivali ništa o Tadijinom zdravstvenom stanju, a ostale ljude koji misle da je najbolje napasti ranjenog lava, su se malo prešli, jer čopor ga brani! Hvala vam", napisala je Ana, koja je po povratku u Beograd nastavila da objavljuje fotografije koje svedoče o ljubavi sa suprugom.

Tako je poručila svima da je sa njenim brakom sve u redu, i da ih tračevi nisu uopšte uzdrmali.

Ana se odlučila i da ukloni tetovaže, datume ispisane rimskim brojevima na rukama, kao i dijamant koji je krasio deo zgloba iznad pete. I to ne bi bilo ništa neobično da se na Tviteru nisu pojavili zanimljivi komentari u kojima se tvrdi da je Ana uklonila datum rođenja Veljka Ražnatovića (10.12.1996. godine) sa kojim je bila u strasnoj vezi pre braka.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna