Slađa Alegro (43) u januaru 2016. godine udala se za svog supruga Zorana Dragaša, a nekoliko meseci kasnije ostala je u drugom stanju. Međutim, zbog komplikacija koje su usledile, tu trudnoću morala je da prekine. To saznanje veoma je teško podnela, a podrška najbližih pomogla joj je da smogne snagu da krene dalje.

"Osećate se jadno, teško je to opisati u nekoliko rečenica. Kada vam se dogodi takva stvar jedino što možete da pomislite je da je došao kraj i vašeg života. Kao da umirete. Pomišljate: 'Sada ću da se obesim i doviđenja'. Imala sam bezgraničnu podršku mojih najbližih. Rešila sam da ne želim da se predam. Da moram da podignem glavu i nastavim dalje. To je jedino rešenje. Od toga što ćete da se zatvorite u sobu ništa nećete dobiti. To nije dobro. Ne samo za vas nego i za ljude oko vas koji vas vole. Sve što se dešava morate da prihvatite i da idete sa glavom gore. Da sve stoički iznesete", rekla je pevačica tada za domaće medije.

Usledilo je nekoliko spontanih pobačaja, a Slađa je zbog trombofilije, sa kojom se suočavaju mnoge žene, imala problem da zadrži trudnoću.

"Bila sam spremna na borbu koliko god ona da traje. Imala sam više spontanih pobačaja, nažalost, to je danas vrlo često. Posle prvog se otkrila ta pojava - trombofilija. Nisam nikada planirala da dignem ruke, nisam pala nijednog trenutka. Užasno je važna podrška partnera, da vas niko nikada ne pritiska, ipak ste vi žena. Sada rizikujem da zvučim ružno, ali ipak ja to treba da uradim, ne ti da me guraš i forsiraš, podsećaš. Zato je bio presudan trenutak kada je Zoran mene podržao. Uvek se provlačilo pitanje: 'Šta ako se nikada ne desi i on te ostavi zbog toga?', ja sam rekla: 'Pa dobro, bože moj.' To su stvari koje su vrlo moguće i zdravom, i ovakvom, i onakvom, svakom to može da se dogodi. Bila bi greota da nema dete neko ko želi da ga ima, ali ja sam zaista ubeđena da je ključ vera u sebe, u Boga", ispričala je tada pevačica, koja je odlučila da o svemu govori javno, kako bi i drugim ženama koje prolaze kroz isto dala do znanja da nisu same.

Slađa Alegro se godinama borila za dete
Printscreen/ YouTube TOXIC TELEVISION 

Slađa Alegro ćerku Milu rodila je 2018. godine, u 39. godini. Volela bi da proširi porodicu, ali se ne opterećuje planovima, već uživa u svakom trenutku sa svojom naslednicom.

"Ništa ne planiram, ali bih volela da se to desi.Znamo kako je kroz život ići lakše sa bratom ili sestrom. Nismo još razgovarali o tome, ali mislim da će se desiti spontano i kada treba", rekla je svojevremeno.

Još fotografija Slađe Alegro sa mužem Zoranom pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/sladja.allegro Slađa Alegro sa mužem Zoranom

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna