Iako je već dugi niz godina prisutna na estradi, mnogi ne znaju da pevačica Sanja Vučić potiče iz muzičke porodice. Za brojne njene obožavaoce iznenađenje je činjenica da je njena majka Mevlida Vučić pevačica narodne muzike, a da joj se i otac takođe bavio muzikom. Međutim, mama i tata nisu uticali na životne planove i izbore mlade pevačice, koja je od malena pokazivala sklonost ka ovoj umetnosti.

"Često srećemo situacije da deca 'naslede' posao od svojih roditelja. Mada, ja sam od malih nogu pokazivala ljubav prema muzici i pevanju, čak i pre nego što sam znala da se oni bave time", rekla je Sanja za "Azru".

Nikada joj se nisu mešali u odluke, ali su uvek bili tu da je podrže.

"Podržavali su me uvek u svemu, naročito kad je reč o pevanju. Ne mešaju se mnogo, jer veruju mom izboru. Jesu kritički nastrojeni, uvek kažu svoje mišljenje koje uglavnom bude slično mom", objasnila je pevačica.

Raspada se grupa Hurricane
ATA / Antonio Ahel 

Sanja Vučić nedavno je otpočela samostalnu karijeru, nakon što se prvobitna postava grupe "Hurricane" raspala, a zamenile su ih nove članice. Međutim, sa nekadašnjim saradnicama iz grupe i drugaricama, Ksenijom Knežević i Ivanom Nikolić, ostala je u odličnim odnosima.

"U odličnim smo odnosima. Ivani sam pomagala oko njene solo pesme, pisala sam deo teksta, a i sa Ksenijom, kad bude potrebe, ću sigurno sarađivati. Ako bude prilike, zašto da ne, nikad se ne zna do kakvog spoja može ponovo doći", rekla je pevačica o koleginicama, te dodala da ne bi menjala svoj profesionalni put, jer je ponosna na svaki njegov deo.

"Ne bih menjala. Sve ima svoje u životu i zato i smatram da se moja karijera kretala pravim putem. Grupa "Hurricane" imala je jako veliki uspeh, ja sam bila deo toga, pa zašto bih menjala bilo šta. Srećna sam kako se sve razvija", zaključila je za pomenuti medij.

Još fotografija Sanje Vučić pogledajte u galeriji ispod.

Printscreen/ Insatgram Sanja Vučić, Printscreen/ Insatgram sanjalilwolf Sanja Vučić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna