Viktorija i Dejdvid Bekam u braku su 23 godine, roditelji su četvoro dece, a njihovo bogatstvo se procenjuje na 750 miliona funti. Venčali su se 1997. godine, a za njihovo upoznavanje bio je zaslužan Viktorijin tadašnji menadžer.

"Vidim te s nekim vrlo poznatim, mislim da je neki slavni fudbaler ono što ti treba u ovom trenutku" govorio joj je Simon Fuler stalno. Dejvid je pre toga Viktoriju viđao u spotovima, a kada su se najzad upoznali njen broj telefona zapisao je avionskoj karti koju čuva i danas. Iako su i oni, kao i svi drugi parovi, prošli kroz razne izazove, brak im jedan od najstabilnijih u svetu slavnih.

Ipak, skoro je nepoznato da se Viktorija umalo udala za lokarnog električara. Naime, ona je bila verena za Marka Vuda koga je upoznala kada je u domu njenih roditelja montirao alarme. Čak su i živeli zajedno u njenom otmenom domu, Mark je bio ludeo zaljubljen u Spajsicu.

Bivši verenik Viktorije Bekam je električar
Profimedia 

Logičan korak bila je prosidba, a Viktorija je s oduševljenjem prihvatila verenički prsten. Ipak, odlučila je da Marka nakon šest godina ostavi, a prsten mu nikada nije  vratila.

"To nije bila prava osoba za mene, nisam uživala, tako da je to moralo da se završi", rekla je svojevremeno modna dizajnerka. 

 Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna