U nekoliko navrata Jelena Rozga javno je govorila o dvema dijagnozama sa kojima se suočila prethodnih godina - Hašimoto sindrom i tahikardija. Nakon što se susrela sa problemima, shvatila je da je vreme da zdravlje stavi u prvi plan - počela je redovno da odlazi na kontrole, da trenira i da se zdravo hrani.

"Možda sam baš zbog tih problema i stavila brigu o svom zdravlju na prvo mesto. Nažalost, čovek o zdravlju počne da razmišlja tek kad se pojave prvi problemi. Pazim se, redovno idem na kontrole, a uravnotežena ishrana zasnovana na mediteranskim namirnicama i trening sastavni su deo moje svakodnevice. Svaki koncert je jedan pošteno odrađen trening. Ponekad me muzika ponese, pa i ne osvestim da sam zapravo dva sata bez prestanka u pokretu", rekla je pevačica za portal Zadovoljna.hr.

Slobodno vreme provodi sa porodicom i prijateljima, sa kojima redovno održava kontakt i onda kada su fizički odvojeni, pa telefonski razgovori često potraju do kasno u noć.

"Ako ne možemo da se vidimo zbog obaveza, putovanja ili, eto, socijalne distance koje smo morali da se pridržavamo tokom pandemije, onda razgovaramo telefonski, do kasno u noć. Lepo je s prijateljima deliti srećne trenutke, ali je jako važno podeliti i one loše", istakla je Jelena i dodala:

"Ženska prijateljstva su mi važna jednako koliko i muška. Ne pravim razliku u tom smislu, a u prvi plan uvek stavljam ljudske kvalitete, nikako pol. Svi moji prijatelji su mi nezamenjivi. Osobine kojima neko može da me kupi su vernost i iskrenost. I prema samom sebi i prema onima koji su deo tvog života."

Iako na sceni voli da eksperimentiše sa kostimima, Jelena se privatno najbolje i najprijatnije oseća u udobnoj garderobi.

"U slobodno vreme ipak malo manje insistiram na sceničnosti, a više na udobnosti. Farmerke, fini džemperi, patike, deo su moje svakodnevne garderobe. Volim da imam i lep mantil, kožnu jaknu", otkrila je šarmantna plavuša.

Još fotografija Jelene Rozge pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / rozgajelenaofficial, Youtube/Printscreen/ ToxicTelevision Jelena Rozga

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna