Ivana Pavković i Petar Mitić uživaju u neprocenjivim trenucima sa svoja tri sina - najstarijim Vujadinom, koji ima šest godina, i blizancima Vukom i Vojinom, koji su na svet došli 2. septembra ove godine.

Vujadin se najviše radovao rođenju braće, a porodica je sada, tri meseca nakon njihovog rođenja, već dobro uigran tim. Međutim, Ivana priznaje da ju je u prvi mah, kada joj je saopšteno da nosi blizance, obuzeo strah.

"I sada se jasno sećam momenta kada sam saznala da umesto jednog života, ja u sebi nosim dva. Doktorove reči: 'Imaćete blizance' su u meni izazvale šok i zbunjenost. Moram da priznam da sam bila pomalo uplašena. Svakako, taj strah je kratko trajao. Sada nas ima petoro i mogu reći da sam zaista blagoslovena majka i supruga. Dana kada sam ugledala ta dva mala života, više se nisam plašila", poručila je pevačica putem društvenih mreža i dodala:

"Sada imam tri života o kojima treba brinuti i ponosna sam. Imati njih oko sebe je moje bogatstvo i hvala dragom Bogu na svoj sreći koju mi je dao."

Ivana Pavković i Petar Mitić
ATA / Antonio Ahel 

Pevačica je nedavno otvoreno govorila i o tome da je nakon prvog porođaja bila uplašena, dok je sada već iskusna mama kojoj sve lako ide od ruke.

"Osećam se bolje nego ikada pre i veoma sam srećna. Kada se Vujadin rodio bio je prisutan strah, a sada smo svi zreliji, opušteniji i smireniji, pa su nam i bebice odlične. Svi baš uživamo sa njima, a i uz dobru organizaciju i pomoć, sve postižemo", rekla je ona za "Moju praktiku".

Ivani i Petru trenutno pomažu njihove majke, ali u narednom periodu, kada se i pevačica bude vratila poslu, planiraju da angažuju i dadilju.

"Tu su bake, obe bake su tu. Ali u narednom periodu ćemo svakako morati da nađemo neku dadilju koja će nam pomagati, kad ja budem počela da radim", rekla je ona za "Blic" po izlasku iz porodilišta.

Još fotografija Ivane Pavković i Petra Mitića pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/ivanapavkovic Ivana Pavković i Petar Mitić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna