Kirsti Eli, zvezda filma "Gledaj ko to govori" i serije "Kafić Uzdravlje", preminula je od karcinoma, u 71. godini. Porodica glumice je potvrdila da joj je bolest nedavno otkrivena i da se borila do poslednjeg atoma snage.

Njene ćerke Tru i Lili, kao i bivši suprug Parker Stivenson, objavili su potresne poruke opraštajući se od Kirsti. "Njen životni žar, njena strast prema deci, unučićima, njenim kućnim ljubimcima, prema stvaranju, bili su jedinstveni.

Ona nam je inspiracija da živimo što potpuniji život, baš kao što je ona činila", napisale su ćerke. Kirsti se probila ulogom u sitkomu "Kafić Uzdravlje", gde je zamenila Šeli Long. Za maestralnu glumu je dobila nagrade Zlatni globus i Emi. 

Od Kirsti se opraštaju brojne kolege, a posebnu poruku je ostavio Džon Travolta, s kojim je snimila nezaboravnu komediju "Gledaj ko to govori".

kirsti eli dzon travolta.jpg
Profimedia 

"Sa Kirsti sam imao jedan od najposebnijih odnosa u životu. Volim te Kirsti", napisao je. "Znam da ćemo se ponovo videti."

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna