Marijanu Mićić publika će uskoro ponovo imati priliku da gleda kao voditeljku šou programa "Pinkove zvezdice", čija šesta sezona uskoro počinje sa emitovanjem. Snimanja uveliko traju, pa šarmantno TV lice u studiju ponekad provodi i po 12 sati. Ovo je ujedno bio i prvi put da se nakon porođaja na ceo dan odvojila od ćerke Ane.

"Razdvojenost mi je teško pala tog prvog dana, kad je to trajalo 12 sati, tada mi je bilo teško jer smo se prvi put na toliko odvojile", počela je priču Marijana u emisiji "Premijera".

Ona je zatim dodala da se brzo navikla na poslovne obaveze, koje joj daju novu snagu i elan, pa se naslednici vraća odmorna i vesela.

"Ali sada mi ovo dođe kao odmor, jer znam da je ona kod kuće, na bezbednom, u dobrim rukama. Ja se ovde opustim i odmorim, onda dođem kući odmorna i nastavljam sa njom", kroz smeh je rekla voditeljka.

Iako joj je Ana prvo dete, Marijana se odlično snašla u ulozi majke budući da je tetka dva dečaka o kojima je brinula od prvog dana.

"Nije mi nešto sad to mnogo novo i mnogo strano, zato što sam ja tetka dva dečaka koji će sad da napune četiri godine i sticajem okolnosti te prve godine kad su se oni rodili ja sam skoro pa živela sa njima, i ja zaista oko beba znam sve. Nemam strah. U porodilištu su mi rekli, tačnije babica je rekla mojoj cimerki 'pa vidiš kako Marijana sve zna', a ja kažem 'pa meni je ovo treće', a ona kaže 'kako, pa ovde piše da je tebi prvo dete', ja kažem 'jeste prvo koje sam rodila, ali treće koje imam'. Tako da mi stvarno ide dobro", rekla je ona nedavno u emisiji "Praktična žena".

Marijana Mićić na letovanju sa ćerkom
Instagram/Marijana Mićić 

Marijana je gotovo deceniju u srećnoj vezi sa producentom Milošem Marjanovićem, ali venčanje za sada ne planiraju, što je voditeljka tom prilikom objasnila na duhovit način.

"Nisam se udala, ali kao da sam udata, samo nemam papir da to dokažem. Ali mi stvarno živimo kao da smo u braku. Mi smo zajedno 10 godina, sad će 10, devet i po tačno. Glupo mi je da promenim prezime, jer mi je malo glupo da budem Marijana Marjanović. Dobro mi je i ovako", rekla je tada,

Još fotografija Marijane Mićić i njenog izabranika Miloša pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/Marijana Mićić Marijana Mićić i i Miloš Marjanović čekaju bebu

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna