Nakon što se razvela od Dušana Jovančevića sa kojim je živela u Australiji, Tanja Savić se vratila u Srbiju. Kada je dobila starateljstvo nad sinovima, rešila je i da se stambeno obezbedi pa je kupila stan u Smederevu. Dom renovira, pa još uvek nema mesto za novogodišnju jelku.

"Jako volim da kitim jelku, pogotovo sa decom, ali je problem što mi stan trenutno nije u reprezentativnom izdanju. Kupila sam novu garnituru, a stara i dalje stoji tu, tako da je haos, nemamo mesta sad za jelku. Moram da zovem majstore da iznesu garnituru koja je preteška, koja se ne rasklapa, već mora iscela da ide napolje, a jelke će biti kad se to desi. Imamo prelepu belu jelku, baš bajkovitu", rekla je za "Grand" Tanja i otkrila da joj je velika želja koncert u Areni.

"Živ sam i mlad čovek pa je normalno da imam i mnogo želja. Mlada sam duhom i mislim da neću nikad ostariti. Negde sam ostala u dvadesetim godinama, tako da je mnoštvo želja, počevši od koncerta u Areni… Samo zdravlje da me posluži, pa biće svega", kaže Tanja, koja je nedavno priznala da se nije razvela svojom voljom, kao i da sa bivšim mužem nije u kontaktu.

"Volela bih da mogu da komuniciram sa njim, ali njegova želja je da ne želi. Bila je situacija kada mi je škola tražila  izvod iz matične knjige rođenih na engleskom jeziku za sinove. Njemu sam poslala zahtev da mi to pošalje, ali nije odgovorio. Rekla sam mu da ne treba meni, nego školi, ali ponovo nisam dobila nikakav odgovor. Po tom pitanju mi je jako teško", rekla je Tanja za portal NovaS, pa dodala:

Ko je bivši muž Tanje Savić?
ATA / Antonio Ahel 

"Ne verujem da bi želeli da žive tamo. Želeli bi da ga vide, jer im je to tata. On može da dođe u Srbiju kad god hoće, to nije nikakav problem. Da izuzmemo to što ima repove iz prošlosti i da mora na neka pitanja da odgovara na sudu, ali neka stisne zube i neka dođe, sve je to deo života. To su neka privatna naša pitanja, dok je trajao daj period kada sam bila razdvojena od dece", rekla je pevačica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna